måndag, januari 07, 2008

Gott Nytt År till er alla!

Eftersom vårt jul-nyårsväder under några år inte har tillåtit oss att göra någon snölykta så har vi förhoppning om att temperaturen ska hålla sig på minusgrader (åtminstone måttligt) under närmaste månaden. Vi föreslår därför att vi tar upp denna tradition och gör en (eller fler) häftiga lyktor till den stora händelsen - VM i skidskytte. Det kan säkert beskådas av ganska många då - häftigt.


Vi vill därför ha hjälp med att frysa islyktor i hinkar tills dess - datum för uppsättning meddelas senare. Det viktiga är att vi nu sätter igång och jobbar för det. Om någon har frågor kring detta, vänd er med förtroende till Britta (Britt Marie Nilsson) 331 15. Hon har stort kunnande kring detta att göra lyktorna.


Sprid detta ! ( vet inte om alla adresser stämmer) Börja frys! Vi återkommer om dag och tid. Om någon har förslag på arrangemanget - t ex något jippo kring detta - så är ni välkommen att framföra detta till någon av oss, eller till Bygdegårdens nöjeskommitté. Varma (...eller kalla?!) hälsningar från Britt-Marie och Ingrid