fredag, juni 18, 2010

Hemvändardag

Kyrkås Hembygdsförening hälsar alla forna och nuvarande Kyrkåsbor välkomna till en hemvändardag. Det är exakt tio år sedan den förra träffen och vi ser fram emot att återse så många som möjligt lördagen den 31 juli. Vi hoppas att dagen ska bli lika trevlig som förra gången med mycket folk och bra väder.

HÅLLTIDER
Kl 11.00 Samling i Kyrkås nya kyrka med välkomsthälsning och presentation av dagen program
Kl 12.00 Kaffe serveras i Bygdegården, där programmet fortsätter
Kl 15.00 Under ett par timmar serveras mat och kaffe

Vi räknar med att under dagens lopp kunna erbjuda:
Foton och filmer som minner om svunna tider
Ev utställning och försäljning av hantverk
Div förströelser för medföljande barn
Programmet i övrigt hoppas vi att deltagarna själva står för genom att umgås inne och ute, allt beroende på väder och vind.

Till vår planering för kaffe och mat önskas från er bindande anmälan senast den 18 juni genom insändande av kr 150:- per person till Kyrkås Hembygdsförenings plusgirokonto

180 64 74-1.         Ange bara ett namn och antal deltagare. Barn under tretton år deltar utan kostnad, men ange samtliga deltagare i anmälan. Då ingår både kaffe och mat i priset. Meddela ev allergiönskemål till Ingmari Hedenfalk. Vid avbokning senast 26 juli till någon av nedanstående återfås anmälningsavgiften.Kontaktperson för frågor och/eller önskemål om utställning eller försäljning av egna alster. Hör av er så fort som möjligt så ordnar vi det mesta.

Åke Larsson
Brynje
063 - 330 90
brynje@telia.com

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna och ber samtidigt med överseende om vi har råkat förbigå någon i vår adressforskning. Hjälp i så fall till med att förmedla detta budskap om det behövs.


Varmt välkomna önskar KYRKÅS HEMBYGDSFÖRENING